Thuisbegeleiding

Opleidingsniveau: maatschappelijke zorg

’s-Gravenhage    Mbo-niveau 3/4      24 – 32 uur      Extramuraal


Dit ga je doen

Als thuisbegeleider geef je individuele hulp aan mensen met diverse achtergronden en met veelal meervoudige problematiek bij de mensen thuis. De begeleiding is gericht op structuur en het praktisch ondersteunen van de cliënt en empowerment speelt hierbij een grote rol. Veel van onze cliënten hebben te weinig regie over het dagelijks leven of dreigen deze te verliezen. De thuisbegeleider versterkt de autonomie van de cliënt maar neemt het niet over. Je zoekt samen met de cliënt naar praktische oplossingen, waarbij het karakter van de begeleiding ligt op het doen. Als thuisbegeleider ga je uit van de kracht van de cliënt en weet deze zo te versterken dat de cliënt zelf weer de regie ervaart over zijn eigen leven.

Wat wij verwachten van een thuisbegeleider

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma maatschappelijke zorg niveau 3 of een soortgelijke opleiding. Een diploma SPH, SPW of MWD-niveau 4 is een pré.
 • Je coördineert het hulpverleningsproces en verleent, in samenspraak met de cliënt en het team, begeleiding in instabiele situaties waar vaak sprake is van een psychiatrisch ziektebeeld en/of een psychosociale problematiek. Je ondersteunt bij het structureren van de eigen woon- en leefomgeving.
 • Je bent bekend met werken met een integraal ondersteuningsplan, waarin je ervoor zorgt dat de doelen bewaakt blijven.
 • Je werkt zelfstandig maar bent ook een goede teamplayer, je plant je eigen werk, bent stressbestendig en een verbinder;
 • Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Thuiszorg de Oude Haag in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag vereist.
 • Tot slot ben je in het bezit van eigen vervoer. In onze wijk kun je de cliënten op de fiets bereiken.

Wat bieden wij

 • Je kunt deze functie al vervullen vanaf 24 uur per week tot maximaal 32 uur per week.
 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 40, minimaal € 2.495,33 en maximaal € 3.254,43 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst
 • We bieden je een plek waar jij je verder kunt ontplooien en je talenten kan benutten.
 • Bij Thuiszorg de Oude Haag voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT.

Interesse?

Voor meer informatie kun je via het contactformulier contact opnemen.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Adres*
Tussenvoegsel
Plaats*
Achternaam*
Geslacht*
DD dash MM dash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.