Capaciteits- en personeelsplanner:

Opleidingsniveau: mbo-niveau 4

’s-Gravenhage    Mbo-niveau 4        32 uur      Extramuraal


Dit ga je doen

Als planner van ons team maak jij het verschil voor medewerkers en cliënten. De dynamiek van een 24-uurs organisatie biedt jou de uitdaging die je zoekt. Jij bent verantwoordelijk voor de inzet van medewerkers en handelt proactief bij onverwachte veranderingen. Je denkt zowel vanuit het organisatiebelang als het personeelsbelang. Als vraagbaak op het gebied van roosteren en planning weet jij zorgcoördinatoren en medewerkers op een prettige manier te ondersteunen. Je werkt in een team vol zorgprofessionals en zorgcoördinatoren vier keer 8 uur van 8:30 tot 17:00 uur.

Dit ben jij

 • Jij hebt aantoonbaar meerjarige ervaring met het maken van planningen. Ervaring in de zorg is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • Je bent positief ingesteld en communicatief sterk.
 • Je beschikt over minimaal mbo-4 werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het systeem ONS Nedap en het roostersoftware van ONS Planning & Roosters.
 • Je bent bekend met CAO VVT en de arbeidstijdenwet (ATW) of bent bereid je hierin te verdiepen..

Wat bieden wij

 • Een boeiende functie die je kunt vervullen voor 32 uur per week in een groeiende organisatie waarin we samenwerken en elkaars kracht en kennis benutten.
 • Budget voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een jaarcontract met kans op verlenging naar een vast contract
 • Afhankelijk van je werkervaring word je ingedeeld in functiegroep 40, met een salaris tussen € 2.858,27 (€ 18,26 per uur) en € 3.848,27 (€ 24,59 per uur) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).
 • De CAO VVT voorziet in een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Jaarlijks organiseren we een gezellig teamuitje.

We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze bijzondere organisatie, waar passie en enthousiasme centraal staan.

Enthousiast?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op via ons contactformulier. Direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voor verdere vragen kun je ook contact opnemen met Martin van Kampen, Afdeling P&O, zowel telefonisch via 070 331 68 37 of per e-mail info@thuiszorgdeoudehaag.nl

Let op: Voor deze functie vragen wij een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het opvragen van referenties maakt deel uit van onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Adres*
Tussenvoegsel
Plaats*
Achternaam*
Geslacht*
DD dash MM dash JJJJ
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.