Over ons

Missie

Thuiszorg de Oude Haag is een thuiszorgorganisatie die mensgerichte en deskundige zorg biedt in de thuissituatie. Lees hier verder over onze missie.

Thuiszorg de Oude Haag onderscheidt zich van andere zorgaanbieders door de cliënt centraal te stellen, met in acht neming van de wettelijk bepaalde normen. In dit speelveld maakt Thuiszorg de Oude Haag tijd en ruimte vrij om aan te sluiten bij de behoeften van haar cliënten door middel van persoonsgerichte zorg.

De wereld veranderd in rap tempo, net als de gezondheidszorg daar ook in meebeweegt. Thuiszorg de Oude Haag ziet en pakt onbenut potentieel door actief in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen. Dit doen wij niet alleen, samen met netwerkpartners kan de zorg namelijk nog beter vormgegeven worden. Het uitwisselen van expertise is belangrijk om de zorg voor de cliënt zo goed mogelijk in te richten.

Neem contact op

Visie

Thuiszorg de Oude Haag onderscheidt zich door tijdens alle levensfasen zorgvuldig afgestemde en kwalitatief hoogwaardige zorg-, hulp- en dienstverlening te bieden. Centraal staat daarbij vernieuwing, respect voor de mens en eerbied voor (culturele) levensbeschouwing en zingeving. Om de gewenste kwaliteit, onze visie en kernwaarde gestalte te geven werkt Thuiszorg de Oude Haag vanuit een bedrijfsmatig ingerichte organisatie, waarin deskundige en gemotiveerde medewerkers vanuit een klein (vast) team een essentiële kernrol vervullen.

Thuiszorg de Oude Haag staat midden in de Haagse maatschappij en reageert alert op relevante ontwikkelingen. Thuiszorg de Oude Haag conformeert zich aan geldende wet- en regelgeving. Daar waar mogelijk en nodig werkt Thuiszorg de Oude Haag constructief samen met netwerkpartners in de zorg-, hulp- en dienstverlening.

Kernwaarden

Maak een afspraak
Maak een afspraak
Maak een afspraak
Maak een afspraak

Zo gaan wij te werk

Kom in contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Gegevens

Route berekenen